Geboortelijst

 

Wil je zelf een geboortelijst aanleggen bij Stevens Meubel? Contacteer ons dan voor meer info via babyafdeling@stevensmeubel.be of 050/788217.

Hoe een geboortelijst opstellen?

Zorg ervoor dat je een 3-tal maanden voor je uitgerekende bevallingsdatum een afspraak maakt. Een mailtje of een telefoontje volstaat hiervoor.

We beantwoorden al je vragen en leggen samen met jou je geboortelijst aan.

Onze checklist op onze website zal je hierbij helpen, breng deze gerust mee. Uiteraard wil je ook advies. Terecht. Onze medewerkers zijn echte specialisten. Ze kennen onze producten tot in de puntjes en helpen je met de juiste keuze.

Staat je geboortelijst op punt? Dan komt hij op onze "geboortelijst-pagina". Met een toegangscode kunnen opa, oma, familie en vrienden rustig hun keuze maken.

Dat kan online, via de telefoon of in de winkel. Ze kunnen hun geschenkje meenemen of we leggen het klaar voor jou in de winkel. Ook een cadeaubon is mogelijk. Je kan op elk moment controleren wat er al van de lijst is verkocht of gereserveerd.
Een maand of 2 na de geboorte sluiten we samen met jou je geboortelijst af. De verkochte artikelen worden samengeteld en op het totaalbedrag krijg je nog een extra aankoop bon die je vrij kan besteden in onze volledige winkel!

Wat kan ik allemaal op mijn geboortelijst plaatsen?
Alle artikelen die je terugvindt in onze babyafdeling mogen op de geboortelijst geplaatst worden. Ook andere zaken zoals decoratie om de babykamer te decoreren, artikelen voor grote broer of zus zoals beddengoed of speelgoed komen in aanmerking. Kinder/babykamers en ook aparte onderdelen die in onze meubelafdeling staan kunnen op de lijst maar tellen niet mee voor je eindkorting.

Is er een aankoopverplichting voor de producten op mijn geboortelijst?
Neen. Je hebt geen enkele aankoopverplichting op de niet-aangekochte artikelen. Tenzij op speciaal bestelde artikelen.

Kan ik een artikel op mijn geboortelijst plaatsen die niet in het assortiment van Stevens Meubel zit?
Dat kan. We proberen dit artikel dan te bestellen. Op artikelen die speciaal voor jou besteld zijn geldt wel een aankoopverplichting.

Hoe kan iemand een artikel van mijn geboortelijst bestellen?
Dat kan online via onze website, per telefoon, per mail of direct in de winkel.